Atelier Inter Design te Bocholt (Limburg)

In 1997 heeft Atelier Inter Design zich gevestigd in Kaulille en hebben wij onze eerste stappen gezet in de glasbranche. Vandaag zijn we uitgegroeid tot een hoog kwalitatief productiebedrijf op gebied van vlakglas. Uiteindelijk werd de locatie te klein en zijn we einde 2003 verhuisd naar het industriepark “Goolder” te Bocholt.

Atelier Inter Design bvba is een familiebedrijf dat bestaat uit een vast team van deskundige medewerkers. Dagelijks worden de meest fraaie ideeën en ontwerpen met glas gerealiseerd.

Ons brede pakket van maatwerk-producten op gebied van vlakglas varieert en wordt verder omschreven in deze website. Naast de aanwezige vakkennis beschikt Atelier Inter Design over een geavanceerd machinepark van automatische snijmachines voor vlakglas en gelaagd veiligheidsglas, rechtlijnige slijpmachines, CNC slijpmachine tot een volledig automatische zandstraal-machine. Wij staan niet stil en blijven investeren en optimaliseren in ons machinepark.

U bent opzoek naar glasdeuren en/of wanden, glasbalustrades voor binnen en buiten, spiegels, gelakt glas of glasdelen met speciale fotoprints, enz. voor uw privéwoning, kantoorruimtes, horeca, winkels, noem maar op, dan is Atelier Inter Design voor u de geschikte partner.

Wij werken nauw samen met architecten, interieurbouwers, afwerkingsbedrijven als ook met particulieren. Atelier Inter Design adviseert, voorziet de opmeting en garandeert een professionele plaatsing bij u thuis of op de werf door eigen vakbekwame medewerkers en uit eigen productie.

Binnen Atelier Inter Design staat een afdeling in voor de groothandel in isolatieglas die wij rechtstreeks beleveren aan raamfabrikanten in hout, PVC en aluminium of naar wens voorzien wij de plaatsing van het glas door eigen montagedienst met kraanhulp in uw raamkozijnen of glasvitrines.


Atelier Inter Design de toekomstige partner voor uw glaswerken !