Glas sanitair

Atelier Inter Design levert en/of plaatst glazen douchedeuren en inloopwanden op maat.

Dit heeft natuurlijk zijn voordelen : een glasdeur laat namelijk zeer veel licht door en geeft optisch meer ruimtegevoel, wat een pluspunt is voor kleine ruimtes, én is bovendien zeer gemakkelijk in onderhoud.

Douchedeuren en douchewanden zijn vervaardigd uit hardglas (veiligheidglas) wat 6 x sterker is dan het normale glas. Het glas is steeds in verschillende kleuren en types verkrijgbaar, helder tot gezuurd.

Atelier Inter Design bvba is officieel dealer van de ShowerGuard® : door deze toepassing wordt schoonmaken een kinderspel.

 

Waarom kiezen voor de ShowerGuard® ?

Gewoon doucheglas kunt u nog zo vaak poetsen, na verloop van tijd verliest het toch zijn glans. Kalkhoudend water, hitte en zeep zorgen ervoor dat de oppervlakte verkleurt, vlekkerig of zelf broos wordt. Zelfs de beste schoonmaakmiddelen doen soms meer kwaad dan goed. ShowerGuard® is moeiteloos schoon te houden met een zachte doek of een vochtige spons.

Het ShowerGuard® 'Easy-to-clean'-oppervlak beschermt het glas op betrouwbare wijze tegen schadelijke invloeden – en dat met een levenslange garantie van Guardian Industries. Ontdek de ShowerGuard® in deze brochure!

Atelier Inter Design bvba geeft u het volledige pakket van opmeting tot het afgewerkt glasproduct gemonteerd bij u thuis of op de werf.

terug