Isolatieglas groothandel

Door de productie van isolatieglas te verdelen over verschillende locaties in West-Europa kunnen wij binnen afzienbare tijd de meest uiteenlopende combinaties van isolatieglas leveren aan de professionele markt. Onze partners zijn allen CE- gecertificieerd en geven steeds een garantie van 10 jaar.

Glas met een verbeterde isolatie waarde (HR++, hoogrendementsglas) is reeds een begrip in de glasbranche geworden. Vele combinaties zijn dan ook mogelijk om zo een juiste toepassing per object te realiseren. De samenstellingen lopen uiteen van beter isolerend, warmtewerend, zonwerend, geluidsisolerend, tot inbraak-, letsel-, brandwerendglas. Elk type glas is dan ook nog met elkaar te combineren.

Wij beleveren rechtstreeks aan gevelbouwers, raamfabrikanten in hout, PVC en aluminium, schilder- en glasbedrijven. Als u dat wenst, voorzien wij de plaatsing van het glas door onze eigen ervaren montagedienst met kraanhulp in uw raamkozijnen of glasvitrines.

Decoratief gezien is er een grote keuze uit figuurglas, kruisverdelingen, wienerroedes en zandstraalmotieven hetgeen een toegevoegde waarde geeft aan het glas.

Om een beter isolatiewaarde tot aan de rand van het glas te bekomen kunnen we de aluminium afstandhouder vervangen door een sterker isolerend product. Voor de warme kanten beglazing (warm edge) hebben wij verschillende types afstandhouders in ons gamma om dit te realiseren. Op aanvraag is dit ook nog mogelijk in verschillende kleuren.

terug